Сертифікація автомобіля в Києві
05. 08. 2021

Сертифікація автомобіля в Києві

05. 08. 2021

Сертифікація автомобіля Київ – обов’язкова процедура, встановлена відповідними вимогами та стандартами чинного законодавства України та Європейського Союзу. Дана процедура необхідна для усіх видів транспортних засобів, які користуються дорогами загального користування, щоб запобігти реалізації продукції, що становить небезпеку для життя та здоров’я громадян, а також завдає шкоди навколишньому середовищу.
 

Запис на Сертифікацію онлайн
Відправити заявку – Оберіть послугу та місто

Записатись

 
Донедавна проводити сертифікацію авто мали право лише певні державні установи та організації. Станом на сьогодні проводити сертифікацію мають право приватні компанії.

Отримати сертифікат відповідності на автомобіль Київ можна замовивши послугу у акредитованій лабораторії компанії “Центр-Авто”, оскільки вона має все необхідне обладнання для проведення процедури незалежної експертизи і оцінки вашого транспортного засобу.

«Центр-Авто» – компанія, яка готова запропонувати великий вибір послуг з обслуговування автомобілів різних комплектацій та років випуску. У нашій компанії можна замовити сертифікат на автомобіль Київ, мотоцикл, вантажний або комерційний транспорт.

Етапи сертифікації автомобіль Київ

Кваліфіковані та досвідчені співробітники допоможуть отримати авто сертифікати Київ швидко і за доступною ціною, провівши усі необхідні випробування у лабораторіях оснащених необхідним обладнанням.

Процес сертифікації включає в себе:

  • ретельний огляд транспортного засобу;
  • виявлення проблем з кузовом;
  • визначення наявності несправностей під капотом авто;
  • дослідження салону транспорту з метою виявлення проблемних місць;
  • огляд лакофарбового покриття автомобіля для визначення наявності корозійних процесів.

Також отримання сертифікату на автомобіль Київ включає в себе перевірку функціональності основних систем транспортного засобу, таких як електросистеми, рульове управління, гальма, трансмісія, тощо. Таким чином фахівці можуть виявити приховані або замасковані пошкодження, залишені колишніми власниками, які свідчать про те, що авто потрапляло в ДТП.

Після того, як експерт ретельно огляне транспортний засіб, перевірить кожен нюанс, який може негативно впливати на роботу авто в цілому, звірить VIN-коди, вказаний в техпаспорті рік випуску, ви отримаєте сертифікат відповідності авто Київ.

Замовлення сертифікації

Щоб замовити проведення процедури сертифікації авто, зв’яжіться з представником нашої компанії для уточнення деталей, заповнення заявки та обговорення зручного для вас часу, зручним для вас способом.

 

Читайте також: сертифікація авто із США та сертифікація авто із Європи.

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Харків Техогляд Харків

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Харкові ви можете...

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Хмельницький Техогляд Хмельницький

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Хмельницькому ви можете...