Техогляд Кременчук
06. 08. 2021

Техогляд Кременчук

06. 08. 2021

З кожним роком на вулицях міст стає все більше машин. Власний транспорт стає дедалі популярнішим, хоча деякі користуються ним не щоденно, а лише за потреби. Проте, навіть якщо ви їздите на своєму авто лиш на вихідних, або лиш аби добратись до якихось віддалених куточків міста або передмістя, необхідно пам’ятати про безпеку та періодично проходити техогляд в місті Кременчук.

Запис на ОТК онлайн
Відправити заявку – Оберіть послугу та місто

Записатись

Періодичність проходження технічного огляду у місті Кременчук залежить від певних характеристик, типу конструкції а також призначення транспортного засобу та його сфери використання:

  • Кожні 2 роки легкові авто, призначені для перевезення пасажирів та транспортування вантажу (до 3,5т) та причепи до них мають проходити ТО в Кременчуці.
  • Щороку мають проходити техогляд таксі та вантажні авто (вантажопідйомністю від 3,5т) і причепи до них.
  • Раз на півроку, незалежно від терміну їх експлуатації техогляд в місті Кременчук має проходити спецтранспорт, який використовується для перевезення небезпечних вантажів та автобуси.

Проте, якщо ви не потрапляєте в жодну із категорій для обов’язкового проходження ТО, спеціалісти все одно рекомендують періодично перевіряти технічний стан свого авто.

Що потрібно для проходження техогляд Кременчук:

  • Повний пакет документів, який включає у себе посвідчення особи та документи на автомобіль. За умови, якщо проходити техогляд буде представник власника авто, йому необхідно мати доручення.
  • Автомобіль має бути без видимих пошкоджень та у чистому вигляді, оскільки за недотримання цих умов вас можуть просто не прийняти на процедуру техогляду.

Якщо ви маєте питання до процесу проходження техогляду, фахівці компанії “Центр-Авто” проконсультують вас та допоможуть записатись на процедуру у зручний для вас час.

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Харків Техогляд Харків

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Харкові ви можете...

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Хмельницький Техогляд Хмельницький

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Хмельницькому ви можете...