Огляд Volkswagen ID 6 X 2021
14. 12. 2021

Огляд Volkswagen ID 6 X 2021

14. 12. 2021

Найбільша на сьогоднішній день модель Volkswagen з живленням від батареї прямує до Європи як імпорт.

Позашляховик Volkswagen ID 6, який донедавна вважався моделлю тільки для Китаю в лінійці ID німецького бренду, що швидко розширюється, імпортується в Європу, повідомляє Autocar.

ID 6 – це, по суті, версія ID 4 зі збільшеною колісною базою, розрахована на розміщення до семи осіб. У всіх інших вимірах ці дві машини дуже схожі: ID 6 на 40 мм вище і на 30 мм довше, ніж ID 4. Фактично, єдиний простий спосіб візуально відрізнити їх одна від одної – це кришка багажника та більше заднє вікно ID 6.

Існують два варіанти – ID 6 X, протестований тут, і більший ID 6 Crozz, кожен з яких виробляється одним із китайських партнерів по спільному підприємству Volkswagen (SAIC Volkswagen виробляє X у Шанхаї, а FAW-Volkswagen виробляє Crozz у Фошані).

Під шкірою пропонуватиметься чотири конфігурації трансмісії в Китаї. Три будуть задньопривідними з батареєю на 58 або 77 кВт та потужністю 177 або 201 к.с. Очікується, що цей автомобіль проїде майже 480 км.

Знайомим здасться інтер’єр. У нього такий же 5,3-дюймовий дисплей приладів, як у ID 4, а також 12-дюймовий інформаційно-розважальний сенсорний екран. Управління останнім переважно здійснюється за допомогою сенсорних значків, але є також кілька ємних кнопок, збудованих у лінію під ними. Чесно кажучи, вони можуть бути більш чутливими порівняно з іншими моделями ID.

У чому перевага ID 6 розміром з Туарег, так це у просторі. Другий ряд дійсно просторий, а третій ряд буде цілком придатний для більшості дорослих, хоча більш високим пасажирам буде складно освоїтися в більш тривалих поїздках – в основному через невеликий простір для ніг, але також через те, що простір над головою обмежений пологим схилом даху.

Тим не менш, для семимісного електричного автомобіля ID 6 вражає і практично безкомпромісний, порівняно з альтернативами ICE.

Що стосується багажного відділення, то навіть із піднятими сидіннями другого ряду ви отримуєте респектабельні 202 літри, а при складених обох рядах сидінь цей показник збільшується до більш ніж 1800 літрів. Також зверніть увагу, що автомобіль випускається як у шестимісній, так і семимісній конфігурації.

Навіть на 21-дюймових колесах поїздка м’яка, хоча будь-яка версія ID 6, яка надходить до Європи, швидше за все, робитиме це з налаштуванням підвіски для конкретного регіону. Таким чином, наш китайський приклад може бути нерепрезентативним з точки зору динаміки, але не було жодних підстав припускати, що щось кардинально зміниться.

Перші враження дозволяють припустити, що ID 6 є солідним, просторим пакетом, і це саме те, що ви очікуєте від збільшеного ID 4 з додатковими сидіннями.

Як електромобіль для великих сімей у нього в даний час буде небагато конкурентів у Європі, особливо тих, які можуть конкурувати за ціною, враховуючи, що Tesla Model X зараз коштує майже $134 000.

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Харків Техогляд Харків

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Харкові ви можете...

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Хмельницький Техогляд Хмельницький

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Хмельницькому ви можете...