Техогляд Житомир
23. 02. 2021

Техогляд Житомир

23. 02. 2021

Багато жителів Житомира живуть в досить швидкому темпі – встигнути на роботу, забрати дітей зі школи, вчасно приїхати на ділову зустріч. Все це вимагає наявності хорошого і надійного автомобіля, який дозволить у всьому досягти успіху. Тому за своїм транспортним засобом слід правильно доглядати і регулярно проходити техогляд в місті Житомир.

Запис на ОТК онлайн
Відправити заявку – Оберіть послугу та місто

Записатись

 

Чому слід регулярно проходити техогляд Житомир

На жаль, далеко не всі автовласники правильно доглядають за своїми чотирьохколісними улюбленцями, а іноді й зовсім тривалий час не заглядають під капот. Через таке недбале ставлення автомобіль може стати прямо на ходу. У кращому випадку можна просто втратити час і спізнитися на зустріч, але подібне може мати значно серйозніші наслідки. Звісно, якщо б авто періодично проходило діагностику, то всього цього можна було б уникнути. Є й інші причини, чому важливо завжди вчасно проходити ТО в Житомирі:

  • своєчасний технічний контроль Житомир дозволить заощадити кошти, оскільки періодично проводити діагностику авто буде дешевше, ніж ремонтувати серйозну поломку;
  • періодичні перевірки автомобіля займуть значно менше часу, ніж раптовий ремонт машини;
  • регулярна діагностика авто дозволяє виявити несправності ще на ранній стадії, коли справжній поломці можна запобігти. Це дозволить зробити їзду на машині безпечнішою, адже раптові проблеми під час руху на дорозі можуть коштувати життя або здоров’я багатьом учасникам дорожнього руху.

Техконтроль Житомир – процедура проходження

Під час проходження процедури техогляду Житомир фахівці перевіряють найважливіші механізми:

  • робота гальмівної системи;
  • рульова система;
  • робота фар і прожекторів;
  • стан пневматичних шин і коліс;
  • стан скла;
  • стан газобалонного обладнання (якщо таке є).

Проходження технічного огляду авто в Житомирі не обмежується діагностикою лише перерахованих елементів. Ретельній перевірці підлягають й інші не менш важливі елементи. Важливо пам’ятати, що машина повинна бути чистою, тому перед тим, як вирушати в сервісний центр, необхідно в обов’язковому порядку відвідати автомийку. Також з собою необхідно мати посвідчення особи державного зразка та документи на машину.

ТО Житомир – періодичність проходження

Періодичність проходження ТО Житомир залежить від різновиду автотранспорту, конструкційних особливостей:

Легкові моделі авто, які використовуються для перевезення вантажів і людей, а також вантажні машини вантажопідйомністю не більше 3,5 т повинні проходити перевірку раз в 2 роки. До цієї категорії також входять причепи до вантажних авто, що знаходяться в експлуатації більше, ніж 2 роки.
Таксі, а також вантажівкам, здатним перевозити вантажі вагою від 3500 кг, і причепам до них потрібно проходити техогляд щорічно.
Автобуси і транспортні засоби для перевезення небезпечних вантажів зобов’язані проходити Техконтроль кожні 6 місяців.

Після вдалого проходження діагностики автовласникові вручають протокол з результатами перевірки технічного стану його автомобіля. Якщо машина перебуває у не задовольному технічному стані, то до протоколу вноситься відповідний запис про те, що машина не пройшла ТО.

Якісно і максимально швидко пройти технічний контроль за найбільш оптимальною ціною можна в лабораторіях “Центр Авто”. Записатися на проходження техогляду в місті Житомир можна по телефону або через електронну форму.

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Харків Техогляд Харків

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Харкові ви можете...

Новини
Всі новини
Техогляд Суми Техогляд Суми

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Сумах ви можете...

Техогляд Рівне Техогляд Рівне

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Рівному ви можете...

Техогляд Хмельницький Техогляд Хмельницький

Пройти техогляд транспортного засобу (ТО авто, ОТК) у Хмельницькому ви можете...